Fri, 05 Apr|
'Unbound Freedom in Christ Conference' in Brentwood, UK: 5th to 7th April 2024
Teaching Conference to learn about the 5 Keys of Unbound Prayer ministry. Find out how to close the doors on sin and evil influences and live an abundant life in Jesus! Conference has the express permission of Heart of the Father Ministries.
Time & Location
05 Apr 2024, 18:00 – 07 Apr 2024, 18:00
Brentwood, Sion Community, Sawyers Hall Lane, Brentwood CM15 9BX, UK
About The Event
This Conference is being run with the express permission of Heart of the Father Ministries, USA. The "Unbound: Freedom in Christ Conference" is a comprehensive presentation of the Unbound model based on the material found in the book: "Unbound: A Practical Guide to Deliverance" by Neal Lozano.
The purpose of the conference is two-fold. Firstly, conference attendees receive the foundational teaching of Unbound in six sessions over a full weekend. Secondly, some attendees have the opportunity to receive ministry from a team trained to use the Unbound model.
There are 7 talks which will be presented in person by members of the Lincoln Unbound Team and also on Zoom by Matthew Lozano from Heart of the Father Ministries, the home of the Unbound model.
Matt Lozano serves as Director of Leadership Development for Heart of the Father Ministries. He has twelve years of teaching experience and holds a Master’s degree in Educational Leadership from Villanova University and a Master’s Degree in Theology from the Augustine Institute. He and his wife Jennifer have five children and live in the Philadelphia area. He is the author of "Free to be Holy" and co-author of the "Unbound Ministry Guidebook" and "Abba’s Heart".
For many years the Lozano's through "Heart of the Father" ministries, have been helping people achieve levels of peace and freedom that they never hoped to experience. Matt is an international speaker.
The five keys of Unbound are five practical keys to set us free from attitudes and behaviour patterns that block our way to being more effective Christians. The Conference will present a sound and practical way for Christians to experience a greater freedom from the influence of evil in their lives and to enjoy the fullness of life won for us by Christ’s death and resurrection. The teaching will assist those who have compassion to help others seeking the same freedom.
Please join us for this Conference which includes opportunities to practice these keys to freedom with trained prayer teams.
NOTE: To get the most out of the Conference, it is strongly recommended that prior to the Conference you read the first 9 chapters of Neal Lozano's book: "UNBOUND: A Practical Guide to Deliverance".
The book is available on several UK online bookstores including St Pauls Bookstore and Goodnews Books.
WEEKEND UNBOUND CONFERENCE FEES :
To be confirmed
UNBOUND CONFERENCE CANCELLATION POLICIES
1. Cancellations made seven (14) days or more in advance of the event date will receive a ninety (90%) percent refund with ten percent (10%) being retained to cover administrative and online registration costs.
2 Unfortunately, we will not accept cancellations requested within 14 days of the event due to already large adminstrative incurred costs. However, you may transfer your ticket to another person if you inform us of the change in details.
There are many good hotels, B&Bs and Airbnbs in and around Brentwood.
Please bring a PACKED LUNCH on BOTH SATURDAY AND SUNDAY. Tea, Coffee and water (on all days) is included in your ticket price.
Suggested CONFERENCE SCHEDULE (subject to change)
4pm Registration Opens
5.30pm Praise & Worship
6.45pm Welcome, Announcements & Introductions
7.00pm TALK 1: “Deliverance is a Good Word” (1hr)
8.00pm BREAK - Coffee & Biscuits (15 mins)
8.15pm TALK 2: "Repentance and Faith” Key 1 (1hr)
9.15pm EVENING ENDS
10.00am Registration Opens & Praise & Worship
10.30am TALK 3: "Renunciation & Authority” Keys 3 & 4 (1hr 15min)
12.00 noon BREAK (15mins)
12.15pm TALK 4: "Forgiveness” Key 2 (1hr)
1.15pm LUNCH - Bring your own (1hr)
2.30pm TALK 5: “Ministry to Others / Partnering with the Holy Spirit” (1hr)
3.30pm - 6.00pm Choice of Activities:
- Unbound Ministry Sessions Start (Various Church Rooms/Church)
- Adoration / Time of Quiet Reflection / Music Ministry (Church)
Sacrament of Reconciliation (Lady Chapel)
6.00pm - DAY ENDS
6.00pm Vigil Mass (first Mass of Sunday - optional)
8:30am Registration Opens
9.00am Praise & Worship
9.20am Announcements (5mins)
9.30am TALK 6: "Staying Free” (1hr)
10.30am “Heart of the Father Ministries” - Who are They? "Unbound UK" - Who are We? "Sion Community" - Who are they? (15mins)
10.45am COMFORT BREAK (15mins)
12 noon LUNCH - Bring your own (1hr)
1.00pm Praise & Worship
1.30pm TALK 7: "The Father's Blessing - Key 5” (1hr)
2.30pm - 4.00pm Choice of Activities:
Unbound Ministry Sessions continue
Adoration / Time of Quiet Reflection / Music Ministry (Church)
Sacrament of Reconciliation (Lady Chapel)
4.30pm Testimonies, Announcements & Praise & Worship (1hr)
For More Information on the Unbound Conference, please use the "Contact Us" page.
- Sale ends: 29 Feb 2024, 20:05
This ticket covers your attendance at the Conference from 5.30pm on Friday until 5.30pm on Sunday. It includes coffee, tea and water but DOES NOT include your accommodation, travel or food.£39.00